Hevosvoimala
Tulossa

Katso ajankohtaiset ryhmät ja kurssit: 

Kohtaava johtaminen

Tukea työhyvinvoi​​ntiin ja tiimien ​ vuorovaikutustaitoihin.

Työhyvinvointi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin.

Onko työpaikallasi raskas ilmapiiri ja toistuvia kommunikaatiovaikeuksia? Haluaisitko raikastaa ilmapiiriä, kehittää tiimisi jouhevaa yhteistyötä ja saada parempia tuloksia? 

Työyhteisön ongelmat ovat useimmiten seurausta tunne- ja vuorovaikutustaitojen puutteesta. Emme kykene kuuntelemaan, kunnioittamaan ja hyväksymään itseämme tai toisiamme erilaisina yksilöinä. Väärinymmärrykset, pinnan alla kuohuvat tunteet ja ajatukset voivat myrkyttää työilmapiirin pysyvästi. Rakentavan keskustelun sijaan reagoimme voimakkaasti, jokainen omalla tavallamme. 

Kun työyhteisössä ei voida hyvin, johtaa se usein tulosten heikentymiseen, motivaation puutteeseen, pahimmassa tapauksessa työntekijöiden uupumiseen tai sairastumiseen.


Kohtaava johtaminen -tiimivalmennus on suunniteltu parantamaan työyhteisöjen ilmapiiriä, vuorovaikutus- ja johtamistaitoja luonnonmukaisin keinoin. 

Valmennuksessa opimme kohtaamaan itsemme ja toisemme, kunnioittaen, kuunnellen ja kannustaen. Opimme tuntemaan omat rajamme ja mahdollisuutemme ja ilmaisemaan itseämme rakentavalla tavalla. 

Hyvässä ilmapiirissä työn laatu paranee, työntekijöiden motivaatio ja työn mielekkyys kasvaa, mikä puolestaan parantaa työn tuloksia.

Sopiiko valmennus meidän tiimille?

Valmennukset räätälöidään aina juuri teidän tiiminne tarpeisiin. Valmennus tapahtuu teille sopivassa paikassa ja se voidaan toteuttaa myös työpaikallanne, esimerkiksi, Tyky-päivinä tai virkistysloman muodossa, joko hevosten kanssa tai ilman, missä päin Suomea tahansa.

Jos haluat tietää lisää siitä miten Kohtaava johtaminen -tiimivalmennus voisi toimia työyhteisösi hyväksi, soita Ullalle Hevosvoimalaan. 

Lähetä sähköpostia tästä:

#FormSendSuccess
#FormSendError

LISÄTIETOJA JA VARAUKSET:

Ulla Linjama-Lehtinen
 
Puhelin: 0443737799  

Osoite:
Hirvihaarantie 213, 
04680 Mäntsälä