Hevosvoimala
Tulossa

Katso ajankohtaiset ryhmät ja kurssit: 

Kunnioita, kuuntele, kannusta

Tukea arjen haasteisiin kaikenlaisille perheille. 

Yksikään perhe ei ole samanlainen, mutta kaikilla perheillä on mahdollisuus kasvaa omanlaiseen onnellisuuteen, turvallisuuteen ja iloon!

Hevosavusteinen perhevalmennus

Löydä perheesi yhteinen kieli hevosavusteisen perhetyön avulla.

Hevosvoimala järjestää työpajoja, luentoja; itsemyötätunnosta, kiintymyssuhteesta, ylisukupolvisesta traumasta, rakentavasta vuorovaikutuksesta, tunteiden säätelystä, vanhemmuuden puuttumisesta omassa lapsuudessa.

Ongelmakeskeisyydestä mahdollisuuksiin

Täydellistä perhettä ei ole olemassa, jokainen perhe kohtaa erilaisia yhteiselämän haasteita. Jos yksikin perheen jäsen voi pahoin heijastuu se helposti koko perheeseen. Riidat kertovat ristiriitaisista tarpeista ja niitä voi oppia käsittelemään heittämättä ”lasta pesuveden mukana” pois.

Menneisyyden pettymyksistä tulevaisuuden uskoon

Jo muutama oivallus tunnesäätelystä ja dialogisuudesta auttaa parempaan vuorovaikutukseen. Yhdessä oivallettuna rakentuu yhteinen kieli, jolloin kaikki ymmärtävät miten toimia ja miten jokainen jäsen voi auttaa itseään ja koko perhettä voimaan paremmin.

Kunnioita, kuuntele ja kannusta

Hevosavusteisen perhevalmennuksen tarkoituksena on keskittyä positiivisen, luonnollisen ja aidon läsnäolon kokemuksen luomiseen perheen sisällä. Hyvät vuorovaikutus- ja tunnetaidot on paras perintö, minkä voi lapsilleen antaa.

Sopiiko hevosavusteinen valmennus meidän perheelle?

Jos haluat tietää lisää siitä miten hevosavusteinen perhevalmennus voisi toimia sinun perheesi hyväksi, soita Ullalle Hevosvoimalaan. Saat myös lisätietoja seuraavista perheille suunnittelluista ryhmävalmennuksista.

Ulla Linjama-Lehtinen 
p. 044 373 77 99

Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä.